Telefon: 011 3640 168; e-mail: os.vribnikar@mts.rs

Prijem prvaka

Još jedna generacija prvaka ulepšala je i uveselila školsko dvorište u petak 31.avgusta. Da njihov prvi dan kao upisanih Ribnikaraca bude svečan i poseban pobrinuli su se učenici četvrtog razreda sa svojim učiteljicama Biljanom, Jelicom, Tamarom, Ninom i Ramonom i učiteljem Remom. Prigodni program vodio je naš nekadašnji učenik, a sada već uspešni mladi glumac Joakim Tasić, inače i sam nekada Remin učenik. Pridružila bi mu se na ovom zadatku kao i obično Milica Janketić, da ovog puta nije imala važniju ulogu u dešavanju – tetka jedne preslatke prvakinje!

Najmlađi Ribnikarci sa pažnjom su pratli divan program koji su izveli učenici svih šest odeljenja, kao i brojna podrška roditelja, baka, deka, braće i sestara, ali i ostalih članova porodice.

Dirljivim obraćanjem Luke Barovića, učenika generacije 2018/19. godine i pozdravnim govorom direktora škole započeo je i nešto formalniji deo svečanosti.

Ispred GO Vračar prvake je pozdravila gđa Radmila Sarić, zamenica predsednika opštine, kojoj su u dodeli poklona opštine za ribnikarske prvake pomagali gđa Biljana Rakić, članica veća zadužena za dečju zaštitu,  gdin Dragi Lukić, član veća zadužen za obrazovanje i gđa Marija Vlatković ispred banke Societe general.

Nakon prozivke, prvaci su sa svojim učiteljima krenuli u učionioce na kratko druženje. Školska zvona od keramike specijalno za njih izradli su i ukrasili članovi keramičarske sekcije škole.« Povratak na galerije