Telefon: 011 3640 168;e-mail: os.vribnikar@mts.rs

Vesti i obaveštenja

08Mar2018

Pinjata žurka

Niški kreativni studio i redakcija Interent časopisa za podsticanje dečjeg stvaralaštva „Tabla“ pod pokroviteljstvom Pinjata šopa (Pinjata Shop) iz Beograda i štamparije Pergament print iz Niša proglasili su krajem decembra najboljeg saradnika časopisa „Tabla“ u 2017. godini.

Vodeći se unapred određenim kriterijumima: (1) količina poslatih (kvalitetnih) radova, (2) predlozi za poboljšanje rada Table i (3) pomoć u širenju mreže saradnika Table, pogotovo u dijaspori (jer nam je jedan od važnijih ciljeva čuvanje i negovanje srpskog jezika i ćiriličnog pisma) redakcija je jednoglasno odlučila da za najboljeg saradnika u 2017. godini proglasi bibliotekarku OOŠ „Vladislav Ribnikar“ iz Beograda – MIRJANU ŠOŠKIĆ.

Bibliotekarka Mirjana Šoškić je dobila diplomu, dar štamparije Pergament iz Niša, a članovi njene biblioteke pinjatu, dar Pinjata Šopa iz Beograda. Nagrada pinjata, dar Pinjata Šopa iz Beograda uručena nam je 6. marta 2018. godine. S obzirom na to da su članovi biblioteke svi učenici škole a jedna pinjata nije dovoljna za sve, pobednika smo izvukli iz šešira. U radosti razbijanja pinjate u gimnastičkoj sali škole učestvovalo je i uživalo odeljenje 3/1 učiteljice Sonje Čukić. Pomoć i podršku im je pružio i u igri pomagao, talentovani Luka Barović iz 8/6 koji je danas osvojio 1. nagradu na konkursu za najlepšu dečju ljubavnu pesmu „LJUBAV (ni)JE SAMO REČ 2018“.

Učenici 3/1 su dobili zadatak da crtaju na temu “Kako zamišljam pinjata igru”. Ovde su i njihovi lepi crteži…

Zahvaljujemo Niškom kreativnom studiju, redakciji Internet časopisa za podsticanje dečjeg stvaralaštva „Tabla“ na nagradi, PINJATA SHOP-u iz Beograda na prelepoj pinjati, štampariji Pergament print iz Niša na diplomi, firmi BEBA KIDS iz Beograda na balonima u obliku rakete koje su nam poklonili i Luki Baroviću iz 8/6 na pomoći i podršci. Hvala!!!!

Zahvaljujući nagradi naša školska biblioteka dobila je i nekoliko strana u prolećnom Tabla magazinu (od 38. do 45. strane).

Tabla magazine       

Video   

Galerija slika - crteži učenika 3/1 i slike sa žurke 


« Povratak na vesti