Telefon: 011 3640 168;e-mail: os.vribnikar@mts.rs

Elektronska prijava za upis prvaka

Poštovani roditelji budućih prvaka,

Od prošle školske godine upis učenika u prvi razred obavlja se preko portala E-uprava. Kako još uvek nismo dobili precizne instrukcije o načinu upisa za ovu školsku godinu, a veliki broj roditelja je pokazao interesovanje za upis u našu školu, odlučili smo da i ove godine ostavimo mogućnost elektronskog upisa prvaka preko našeg sajta. Za upis u prvi razred, za školsku 2022/2023. godinu, prijavu deteta možete obaviti elektronskim putem. Dovoljno je da u formi popunite tražene podatke i kliknete na dugme "Pošalji". Podatke možete unositi ćirilicom ili latinicom uz korišćenje naših latiničnih slova. Polja označena sa * su obavezna i nije moguće poslati formu dok ne budu ispravno popunjena.

Nakon što uspešno pošaljete prijavu, a proradi i upis preko portala E-uprava, potrebne podatke o upisu unećemo umesto vas.

Portal E-uprava omogućava školi pribavljanje svih potrebnih dokumenata za upis (izvod iz matične knjige, potvrda lekara o spremnosti deteta za polazak u školu ukoliko je pregled obavljen u Domu zdravlja).

Tzv testiranje deteta zakazuje se preko portala E-uprave u terminima koje će škola postaviti nakon što nam ta funkcija bude omogućena.

Detaljne informacije o upisu i potrebnoj dokumentaciji za upis u prvi razred, možete pogledati ovde, a za sva eventualna pitanja možete se obratiti sekretarijatu škole na telefon 011-3640-168 ili mejlom na os.vribnikar@mts.rs.

Došlo je do greške prilikom prijave. Molimo vas da pokušate ponovo! Hvala na razumevanju.
Prijava je uspešno poslata. Kontaktiraće vas stručni saradnik škole radi dogovora o terminu testiranja. Hvala!