Telefon: 011 3640 168;e-mail: os.vribnikar@mts.rs

Vesti i obaveštenja

30Avg2023

Obraćanje v.d. direktora škole

Поштовани родитељи и други законски заступници,

У вези са недавним информацијама које су кружиле међу члановима наше школске заједнице, осећам потребу да се обратим свима вама како бисмо стали на пут неистинама.

Прво и најважније, желим саопштити да информације о престанку рада школе нису тачне. Школа наставља са својим редовним активностима и образовним програмима.

Такође, желим да обавестим да је апсолутно нетачно да се на месту школе планира изградња стамбеног блока.

У делу школе у ком се десила трагедија, планирана је изградња меморијалног центра као трајног знака сећања на страдале у нашој школи. Овај пројекат је од великог значаја за целу заједницу и желимо да га спроведемо са пуном подршком и разумевањем свих вас. Током изградње центра, обавезујемо се да ћемо редовно обавештавати родитеље, ученике и наставнике о свим релевантним детаљима и фазама пројекта.

Разумем да овакве неистините информације могу изазвати непотребну забринутост и стрес, и изузетно ми је жао због тога. Молим вас да увек проверите информације са званичних извора пре него што донесете закључке.

За било каква додатна питања или појашњења, слободно се обратите мени лично или путем е- поште.

Хвала вам на разумевању и континуираној подршци коју пружате нашој школи. Заједно можемо превазићи све изазове и наставити са стварањем безбедног и подстицајног окружења за наше ученике.

Срдачно,

Анђела Петровић, в.д. директора школе

ООШ ,,Владислав Рибникар''


pdf


« Povratak na vesti