Упис првака

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Електронска пријава за упис првака

Поштовани родитељи будућих првака,

Од прошле школске године упис ученика у први разред обавља се преко портала Е-управа. Како још увек нисмо добили прецизне инструкције о начину уписа за ову школску годину, а велики број родитеља је показао интересовање за упис у нашу школу, одлучили смо да и ове године оставимо могућност електронског уписа првака преко нашег сајта. За упис у први разред, за школску 2022/2023. годину, пријаву детета можете обавити електронским путем. Довољно је да у форми попуните тражене податке и кликнете на дугме „Пошаљи“. Податке можете уносити ћирилицом или латиницом уз коришћење наших латиничних слова. Поља означена са * су обавезна и није могуће послати форму док не буду исправно попуњена.

Након што успешно пошаљете пријаву, а проради и упис преко портала Е-управа, потребне податке о упису унећемо уместо вас.

Портал Е-управа омогућава школи прибављање свих потребних докумената за упис (извод из матичне књиге, потврда лекара о спремности детета за полазак у школу уколико је преглед обављен у Дому здравља).

Тзв тестирање детета заказује се преко портала Е-управе у терминима које ће школа поставити након што нам та функција буде омогућена.

Детаљне информације о упису и потребној документацији за упис у први разред, можете погледати овде, а за сва евентуална питања можете се обратити секретаријату школе на телефон 011-3640-168 или мејлом на os.vribnikar@mts.rs.

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ