bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Уз књиге смо срећни и кад је тешко!

У среду, 6.3.2024. године гошћа наше школе била је наша другарица Тања Лебовић из ИК „ProPolis Books“. Она је ученицима првог и другог разреда (1/2, 1/4 и 2/2, учитељице Ивана Јаковљевић, Гордана Живановић и Тања Луковић), на креативан и забаван начин представила књиге „Кућица на дрвету од 13 спратова“ аустралијских аутора Енди Грифитса и Тери Дентона, „Кућа од медењака“ исландског аутора Ајвара Тоура Бенедиктсона, „Поједена Ела у вртлогу тела“ енглеског писца Адама Кеја и поучну сликовницу „Глиша и Миша“ Марије Станимировић.
„Сјајно илустрована сликовница о мишу Миши и мачку Глиши домаће ауторке Марије Станимировић подсећа нас на то да се некада највећа подршка, искрени савет и најчвршће пријатељство могу пронаћи тамо где их не очекујемо. Урони у приче о необичном пријатељству упркос разликама. Глиша и Миша другују не марећи за чињеницу да би један требало оном другом да постане ручак. Свакодневно упадају у различите авантуре. Шта бива кад ниси као сваки мачак или миш? Шта ако у соби имаш вештицу? Или се заљубиш у мишицу?
Стиховано, лако памтиво, заразно и смешно.“
Прваци и другаци Б смене су уживали у дружењу са Тањом ове недеље. Радујемо се њеном доласку и следеће недеље, када ће се дружити са првацима А смене.

Уз књиге смо срећни и кад је тешко!

Читалачке радионице организовала: Мирјана Шошкић, библиотекар

propolis books 1
propolis books1
propolis books2
propolis books3
propolis books4
propolis books5
propolis books6
propolis books7
propolis books8
propolis books9
propolis books10
propolis books11
Share